Bun venit pe pagina noastra!

Header image
Header image

Bine ati venit pe site-ul nostru!Al Fer Crom Design Srl.

La noi prelucrarea fierului nu este doar un mestesug, este o artă! Dă casei tale o notă de elegantă combinată cu rafinament!

Ce facem?

Echipa Al Fer Crom Design realizează mobilier urban, mobilier școlar, iluminat stradal grandios, spații de joaca pentru copii pline de viața și culoare și fier forjat autentic plin de splendoare și eleganță !

Viziunea noastra

Scopul nostru principal nu este acela de a realiza şi atât, ci dorim ca prin ceea ce facem să înfrumuseţăm lumea în care trăim. Fie că lucrăm cu dalta şi ciocanul sau cu utilaje moderne, realizad produse moderne sau cu tentă antică, noi ne-am propus ca viziunea d-voastra să fie şi viziunea noastră!

Cui ne adresam?

Tuturor instituților, firmelor și persoanelor care cer și oferă seriozitate și flexibilitate. Celor care doresc alături de noi să înfrumusețeze mediul înconjurator prin aceste confecții metalice pe străzi, în parcuri, școli, instituții, gradini si cămine . Cat despre fier forjat, cunoscătorii ştiu valoarea estetică şi nu numai, pe care fierul forjat autentic o oferă imobilului.