Despre noi

Header image
Header image

AL FER CROM DESIGN La noi prelucrarea fierului nu este doar un meşteşug, este o artă!

Suntem cei care promovăm frumosul și utilul in orasul si casa d-voastră!

Activăm in România inca din anul 1993 și putem spune cu mândrie că am acumulat multă experienta în sfera confecților metalice, prelucrarea fierului forjat și realizarea mobilierului urban și școlar prin implicarea noastra în mai multe proiecte in decursul anilor atât în Romănia căt și Austria, Germania, Suedia, Ungaria și alte țari.

Ce ne diferenţiază pe noi de celelalte firme?

E simplu: pe lângă realizarea de mobilier urban şi de mobilier şcolar, noi punem accentul și pe tradiţie, pe lucrul manual şi pe viziunea dumneavoastră; de aceea, fierul forjat este realizat manual, după tradiţie.

Al Fer Crom Design oferă clienților săi o serie de tehnici profesionale cu privire la soluții de design si amenajări de parcuri oferind produse de calitate.

Dispunem de specialişti cu înaltă calificare, designeri , ingineri și proiectanții noștrii oferă servicii de consultanță, proiectare, dezvoltând soluții şi menţinând o comunicare constantă cu clienții noștri.

Pe partea de realizări, Al Fer Crom Design vă oferă începând cu băncuţe, coșuri stradale, stâlpi restricționare acces, stâlpi telescopici cu cheie sau cu telecomandă, jardiniere pentru flori, fântâni ornamentale, aparate fitness pentru parcuri, rampe de skatebord, containere îngropate, chioșcuri informative, și loc de joacă pentru copii  până la graţioasele elemente din fier forjat.